Autovuokraamo Pieksämäki rautatieasema

Asemakatu 2
76100 Pieksämäki
Siirry osoitteeseen »

Asiakaspalvelu:
0600-550716
(0,85 €/min + pvm)

Tutustu verkkosivuihimme »


Lisätietoja

FiRENT Pieksämäki on palveleva, suomalainen ja sopivan kokoinen autovuokraamo, josta saat parasta palvelua yksilöllisesti Sinun tarpeisiisi. Hoidamme autonvuokrausasiasi ammattitaidolla palvellen ja joustavasti.
Varaa auto ja nouda se toimipisteestämme. Tarvittaessa myös toimitamme auton haluamaasi osoitteeseen – vaikkapa kotiisi, työpaikallesi tai autosi huoltopisteeseen.
Meiltä löydät aina Sinulle sopivan kokoisen ratkaisun. Valikoimaamme kuuluvat:
• henkilöautot
• pikkubussit
• pakettiautot

Automme ovat aina uudenveroisia ja siistejä. Lisäksi saatavilla on erilaisia lisävarusteita, mm. navigaattoreita tai erilaisia lastenistuimia ja korokkeita.

Vuokratessasi autoa et saa vain avaimia käteen. Jokainen asiakas saa halutessaan opastuksen auton käytöstä ja vinkkejä Etelä-Karjalan matkakohteista ja reiteistä. Käytössäsi on lisäksi 24h päivystysnumero, jos matkalla tulee kysymyksiä tai haluat muuttaa auton vuokra-aikaa.

HANSEL- sopimuskumppanina palvelemme valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä. Teemme mielellämme tarjouksen myös pidempiaikaisille ja leasingvuokrauksille (1-24kk). Voit tehdä yrityssopimuksen kanssamme, jolloin tiedät aina sopivan hinnan. Kauttamme onnistuu pidemmät vuokraukset myös yksityishenkilöille, vaikka loman ajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme! Tai ota yhteyttä sähköpostitse pieksamaki@firent.fi. Soittamalla saat meidät kiinni numerosta: 0600-550716

Aloita varaus tästä »