Sijaisautopalvelu – Non-stop

Onko autosi pois pelistä? Tarvitsetko sijaisautoa?

Soita FiRENTiin niin matkasi jatkuu nopeasti ja vaivattomasti. FiRENT on valmiina palvelemaan sinua sijaisautotarpeissasi, kun autosi jättää tielle teknisen vian tai kolarivaurion takia. Tiesithän, että kolaritapauksessa syyttömän osapuolen on mahdollista saada vuokra-auto lähes veloituksetta – maksat vain 6 % vuokraussummasta.

Mikäli olet syyttömänä osapuolena liikennevahingossa, toimi näin:

  1. Täytä vahinkoilmoitus.
  2. Toimita käyttötarveselvitys syyllisen osapuolen vakuutusyhtiölle.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää »

Edulliset palveluhinnat 

Non-stop -sijaisautopalvelumme kautta saat omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvan sijaisauton edulliseen hintaan. Tuomme sijaisauton sinne, missä sitä tarvitset – kotiin, korjaamolle, minne vain.  

Asioidessasi FiRENTin kanssa tiedät, mistä maksat. Kerromme sinulle selkeät sijaisautohinnat, joihin ei ole lisätty piilokuluja tai yllättäviä lisämaksuja. Meiltä saat sijaisauton tavanomaista edullisemmin ja paremmalla palvelulla.

Varaa sijaisauto, niin matkasi jatkuu »

Vahinkoilmoitus & Käyttötarveselvitys

Mikäli olet kolaritilanteen syyttömänä osapuolena, korvaa syyllisen osapuolen vakuutusyhtiö sijaisautosi. Tätä varten sinun on täytettävä käyttötarveselvitys siitä, että tarvitset autoa työssäsi. Syyllisen osapuolen vakuutusyhtiö sitoutuu korvaamaan sijaisauton myös muissa erityistapauksissa, joista saat lisätietoa kyseiseltä vakuutusyhtiöltä. Autamme sinua mielellämme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja käyttötarveselvityksen täyttämisessä.