Autovuokraamo Vantaa

Tammiston kauppatie 10 b
01510 Vantaa
Siirry osoitteeseen »

Asiakaspalvelu:
0600 550 702
(0,85 €/min + pvm)
Toimisto:
050 505 7299


Aukioloajat

Avoinna 24h

Lisätietoja

FiRENT Vantaa on palveleva, suomalainen ja sopivan kokoinen autovuokraamo, josta saat parasta palvelua yksilöllisesti Sinun tarpeisiisi. Hoidamme autonvuokrausasiasi ammattitaidolla palvellen ja joustavasti.

Varaa auto ja nouda se toimipisteestämme. Tarvittaessa myös toimitamme auton haluamaasi osoitteeseen – vaikkapa kotiisi, työpaikallesi tai autosi huoltopisteeseen, usein täysin veloituksetta.

Meiltä löydät aina Sinulle sopivan kokoisen ratkaisun. Valikoimaamme kuuluvat kompaktit henkilöautot ja pakettiautot, myös tila-autoja saatavissa.

Automme ovat aina uudenveroisia ja siistejä. Lisäksi saatavilla on erilaisia lisävarusteita, mm. muuttolaatikoita, nokkakärryt, navigaattori tai lastenistuin ja -koroke. Edullista pakettiautoa (esim. muuttoihin tai tavarankuljetuksiin) ei tarvitse vuokrata koko päiväksi vaan myös muutaman tunnin minivuokraus on mahdollinen.

Hansel sopimuskumppanina palvelemme valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä.

Teemme mielellämme tarjouksen myös pidempiaikaisille ja leasingvuokrauksille. Säästä yrityksen kuluissa ja vuokraa auto väliaikaiseen autontarpeeseen. Voit tehdä yrityssopimuksen kanssamme, jolloin tiedät aina sopivan hinnan. Pidemmät vuokraukset myös yksityisille vaikka loman ajaksi.

Soita rohkeasti tai tee edullinen nettivaraus vaikka saman tien!

Aloita varaus tästä »