Autovuokraamo Lappeenranta

Harapaisentie 55
53500 Lappeenranta
Siirry osoitteeseen »

Asiakaspalvelu:
0600 550 716
(0,85 €/min + pvm)

Lisätietoja

VIENTI- JA NOUTOPALVELU KAUPUNKIALUEELLA VELOITUKSETTA!

FiRENT Lappeenranta on palveleva, suomalainen ja sopivan kokoinen autovuokraamo, josta saat parasta palvelua yksilöllisesti Sinun tarpeisiisi. Hoidamme autonvuokrausasiasi ammattitaidolla palvellen ja joustavasti.
Varaa auto ja nouda se toimipisteestämme. Tarvittaessa myös toimitamme auton haluamaasi osoitteeseen – vaikkapa kotiisi, työpaikallesi tai autosi huoltopisteeseen. Toimitus 10km säteellä Lappeenrannan keskustasta veloituksetta.
Meiltä löydät aina Sinulle sopivan kokoisen ratkaisun. Valikoimaamme kuuluvat:
• henkilöautot
• pikkubussit
• pakettiautot


Automme ovat aina uudenveroisia ja siistejä. Lisäksi saatavilla on erilaisia lisävarusteita, mm. muuttolaatikoita, nokkakärryjä, navigaattoreita tai erilaisia lastenistuimia ja korokkeita.

Edullista pakettiautoa (esim. muuttoihin tai tavarankuljetuksiin) ei tarvitse vuokrata koko päiväksi vaan myös pikapaku (5h / 50€) on mahdollinen.

Vuokratessasi autoa et saa vain avaimia käteen. Jokainen asiakas saa halutessaan opastuksen auton käytöstä ja vinkkejä Etelä-Karjalan matkakohteista ja reiteistä. Käytössäsi on lisäksi 24h päivystysnumero, jos matkalla tulee kysymyksiä tai haluat muuttaa auton vuokra-aikaa.

HANSEL- sopimuskumppanina palvelemme valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä. Teemme mielellämme tarjouksen myös pidempiaikaisille ja leasingvuokrauksille (1-24kk). Voit tehdä yrityssopimuksen kanssamme, jolloin tiedät aina sopivan hinnan. Kauttamme onnistuu pidemmät vuokraukset myös yksityishenkilöille, vaikka loman ajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme! Vieraile omilla kotisivuillamme: www.firent.fi tai ota yhteyttä sähköpostitse lappeenranta@firent.fi. Soittamalla saat meidät kiinni numerosta

Aloita varaus tästä »