Autovuokraamo Vantaa

Riihitontuntie 4
01720 Vantaa
Siirry osoitteeseen »

Asiakaspalvelu:
0600 550 702
(0,85 €/min + pvm)
Toimisto:
020 741 9070Aukioloajat

Ma-pe 8.00 - 18.00
La 10.00 - 16.00
Su autojen nouto- ja palautukset sovittavissa

Päivystys 24h

Lisätietoja

Sopivan kokoinen autovuokraamo FiRENT nyt myös Varistossa, Riihitontuntiellä, Suomen suurimmassa ulkokauppakeskuksessa.

Autonvuokraus on nyt helppoa! Valitset netistä sopivan kokoisen auton (S, M, L, XL) ja me hoidamme loput. Uudenveroisista, takuuvarmoista ja siisteistä autoista on ilo luopua vuokrauksen ajaksi. Auton pikaopastuksen ja palvelun lupaamme kaupan päälle.

Meiltä löytyvät myös varmat, luotettavat ja sopivan kokoiset paketti- ja muuttoautot (3-20m³) pieniin ja isoihin tavarankuljetuksiin. Voimme räätälöidä sopivan pituisen vuokrauksen tarpeisiisi, esim. 3 tunnin vuokraukset ovat mahdollisia. Muutamissa 10m³ pakuissa meillä on myös lämmittetty kontti, tiedustele niitä jos tarvitset lämmintä tavaratilaa. Nyt uutuutena myös 40-50m3 kuorma-autot!

Meidät löytää helposti, toimipisteemme on Unikeitaan ja Kvikin naapurissa, ihan Variston kauppapaikan ytimessä. Maksuttomia parkkipaikkoja pihalla, bussi ja juna ovat myös lähellä.

Poikkehan toimistoomme kuuntelemaan uusia mahdollisuuksia autonvuokrauksesta. Aukioloaikojen suhteen olemme joustavia ja meillä myös päivystys 24h. Tervetuloa, odotamme jo että pääsemme palvelemaan juuri Sinua! Sopivan kokoinen, joka tapauksessa!

Käy tutustumassa Autovuokraamo Vantaa omiin sivuihin osoitteissa Autovuokraamo Helsinki ja Pakettiautovuokraamo Helsinki

Aloita varaus tästä »