FiRENT - palveleva autovuokraamo

FiRENT - Avainlippu - Suomalaista palveluaFiRENT on Suomeen heinäkuussa 2012 perustettu autovuokraamoketju. Uutuudestaan huolimatta FiRENTin vahvuuksina on omistajien kymmenien vuosien kokemus kotimaisesta autonvuokrauksesta. Halu toimia asiakaslähtöisemmin ja laadukkaammin sekä kyky tarjota asiakkaille aina joitain mielenkiintoisia tarjouksia ovat innovaattorinamme.

Uskomme, että täysin kotimainen järjestelmä, joka tuntee suomalaiset olosuhteet ja asiakkaiden tarpeet on oikea formaatti palvella asiakkaita siten, että he todella tuntevat saavansa rahalleen vastinetta. Me uskomme vahvasti siihen, että voimme erottautua hyvällä palvelulla, joustavuudella ja paikallisella osaamisella.

Jokaisessa FiRENT-toimistossa sinua palvelee mukava henkilökunta ja saat miellyttävän elämyksen vuokrauksestasi. Me nimittäin haluamme, että tulet toistekin asiakkaaksemme. FiRENT ei ole Suomen suurin vuokraamo. Olemme sopivan kokoinen, joka näkyy erinomaisena palveluna, joustavuutena ja laadukkuutena.

Me erotumme. Me palvelemme. Me joustamme.
FiRENT – Sopivan kokoinen

Autovuokraamo FiRENT varustaa autonsa PelastuskortillaFiRENT varustaa autonsa Pelastuskortilla

Ensimmäisen autovuokraamoketjuna Suomessa FiRENT varustaa autonsa Pelastuskortilla.

Pelastuskortti on tärkeä apu vakavissa onnettomuustilanteissa. Jokainen sekunti, jonka pelastustyöntekijät säästävät, saattaa pelastaa ihmishenkiä. FiRENT Autovuokraamo varustaa jokaisen autonsa Pelastuskortilla, sillä Asiakas on meidän tärkein kumppanimme.

Lue lisää Pelastuskortista Autoliiton sivuilta: